Качествени ежедневни дамски и мъжки обувки и боти на достъпни цени Пон. до Петък 09:00 - 17:00 | Събота 09:00 - 15:00 | Неделя почивен ден
0879 051 929
Публикувана на

Завързването на маратонки, боти, кецове или всякакви обувки с връзки е много интересна тема и малцина са добре запознати с видовете начини за връзване на връзки. Завързването на обувки може да бъде повече от проста необходимост - то може да бъде израз на индивидуалност, стил и креативност. Според оценките на модните експерти, съществуват повече от 50 хиляди опции за връзването на връзки за стандартни обувки с 12 дупки. Вместо да се задоволявате с традиционните начини за връзване на обувки, защо не бихте опитали нещо ново и уникално? В следващата статия ще ви представим няколко интересни начина за връзване на обувки, които не само ще придадат стил на вашия външен вид, но и ще впечатлят околните! 

Двойни връзки

Този метод включва използването на две връзки на една маратонка наведнъж. С този метод всички краища на връзките са свободни в горната част и можете да ги завържете по красив начин. Резултатът изглежда много впечатляващ и привлича вниманието. Струва си да се отбележи, че ако една обувка има четен брой чифтове дупки, тогава една връзка ще премине през повече дупки от другата. В този случай трябва да вземете връзки с различна дължина, за да ги подравните.

Ски връзки

Този тип връзване на връзки изглежда доста трудоемък, но резултатът си заслужава усилията! Сложен плътен модел ще допълни дизайна на вашите маратонки или кецове, като така ще изглеждат много готино. Струва си да се отбележи, че такъв тип връзване на връзки не е подходящ за маратонки от спортен тип. Причината е в това, че шнурът лесно се разхлабва и може да създаде проблем при тичане като риск от спъване. Ски връзките изглеждат най-добре на обикновени маратонки за ежедневно ходене и боти.

Двуцветни прави връзки

Този метод за връзване на връзки е много прост и ефективен. За целта са ви нужни две връзки на една маратонка с увеличена дължина. Номерът е да разрежете връзките наполовина и да затегнете двете разрязани половини в различни цветове заедно. След което можете да започнете да ги връзвате по шаблона.

Завързване на двойни възли

Връзките с двойни възли са идеални за ски обувки, кънки и ролери. Като цяло, във всичко, където се нуждаете от силно пристягане  на крака. Тайната е, че допълнителните възли увеличават фиксацията и, разбира се, подобряват външния вид на обувката.

Връзки тип папионка

Името на този метод на завързване е необичайно и всичко това, поради сходството на модела с папионка. Най-ефектно този тип завързване на връзки изглежда при високи ботуши или боти с много дупки. Въпреки това ще изглежда страхотно на обикновени маратонки или всякакви други обувки. Този вид шнур е по-подходящ за носене от нежния пол.

Зиг-заг връзване

Подредете връзките в зигзаговиден шаблон, като прескачате една дупка от едната страна към другата. Този стил изглежда модерно и е подходящ за спортни обувки.

Не се притеснявайте да проявите творчество и креативност, експериментирайки с различни начини за връзване на вашите обувки. Така ще създадете нещо уникално и персонализирано, което ще бъде отличителен знак на вашия стил! Не забравяйте, че някои от тези начини за връзване могат да бъдат по-трудни и може да отнемат повече време и умения от стандартното връзване, но със сигурност си заслужава!

Сайтът използва бисквитки. С продължаване на използването му Вие се съгласявате с използването им.

Съгласен съм