Качествени ежедневни дамски и мъжки обувки и боти на достъпни цени Пон. до Петък 09:00 - 17:00 | Събота 09:00 - 15:00 | Неделя почивен ден
0879 051 929
Публикувана на

Всяка жена знае колко важна е визията за Новогодишната вечер - това е моментът, в който всички искаме да засияем и да привлечем вниманието на околните към себе си. Ако вече сме избрали стилна рокля за този особен момент, добре е да обърнем  особено внимание и на обувките, които ще бъдат завършващо допълнение към перфектната ни празнична визия. Нека поговорим за това, как да изберем подходящи обувки за нашата рокля и да заблестим през Новогодишната нощ.

Цветова хармония

Когато става въпрос за съчетание между обувки и рокли, цветът играе ключова роля. Ако нашият тоалет е в едноцветен десен, имаме свобода да изберем обувки в същия цвят или в контрастиращ оттенък. Ако пък сме се спрели на рокля в разноцветен десен, по-добре е избягваме твърде наситен цвят на  обувките и  да се насочим към нюанси, които се съчетават деликатно с цветовата гама на роклята ни.

Височина на тока

Не бива да пренебрегваме комфорта си, в името на елегантността. Ако сме почитателки на високите токчета, добре е да изберем такава височина на тока, която да е удобна за нас и такива обувки, с които  ще се чувстваме сигурно и комфортно. Високите токчета могат да придадат стил и елегантност на визията ни, докато по-ниският ток предлага по-голям комфорт и удобство. Ако искаме да се чувстваме по-удобно, но същевременно да запазим елегантността си, опцията на обувките на платформа е перфектният избор за нас. Те предлагат допълнителна стабилност и комфорт, което е чудесно, ако планираме да танцуваме през цялата вечер. Можем да се опитаме да съчетаем цвета на обувките с цвета на нашата рокля, за да завършим по перфектен начин визията си.

Стил на обувките

Добре е да преценим какъв е стила на роклята ни и  да изберем обувки, които го допълват. Ако сме се спрели на класическа и елегантна рокля, традиционните токчета могат да бъдат перфектен избор. За по-нестандартен тип рокли можем да изберем обувки с по-необичайна форма или декорации.

Декорации и детайли

В зависимост от декорацията на роклята, можем да решим да добавим допълнителен акцент към нея чрез избора на обувки. Цветни камъчета, пайети, връзки или пера на обувките могат да се съчетават в стила на роклята, създавайки хармоничен тандем.

Времето и мястото на събитието

Не бива да забравяме и факта, да вземем предвид и времето и мястото, където ще прекараме новогодишната вечер. За студени зимни вечери  на открито, можем да изберем затворен тип обувки, докато за прекарване на празника в затворено пространство, като например ресторант, можем да изберем  сандали или отворени обувки.

Изборът на подходящи обувки за нашата вечерна рокля е от съществено значение, тъй като те могат да ни накарат да изглеждаме стилно и елегантно или да предизвикат у нас дискомфорт и неудобство от носенето им и да повлияят на нашата увереност и самочувствие. Най-важното нещо обаче е, да се чувстваме удобно и уверени в избора си. Следвайки тези съвети, ще можем да създадем перфектната визия за празничната вечер, в която да посрещнем новата година със стил и елегантност. Не бива да забравяме обаче и  усмивката и доброто настроение, които са най-важните аксесоари към всеки външен вид и стил!

Сайтът използва бисквитки. С продължаване на използването му Вие се съгласявате с използването им.

Съгласен съм