Качествени ежедневни дамски и мъжки обувки и боти на достъпни цени Пон. до Петък 09:00 - 17:00 | Събота 09:00 - 15:00 | Неделя почивен ден
0879 051 929

Камелени дамски боти YCC-85 camel

39.60 лв с включен ДДС
68.40 лв (
-43% намаление
)

Налични цветове

Дамски боти YCC-85 black

Избери Размери:


Бройки:
добави в любими

YCC-85
камел
еко кожа
4.5 см.
16 см
топъл

Размери на стелката

36
23.5см
37
24см
38
24.5см
39
25см
40
25.5см
41
26см

Описание

Запознайте се с нашите страхотни дамски боти в камелски отенък! Ураганът от уют и стил е на път да удари градския асфалт и вашите крака са в пряката му пътека. С тези боти, вашите крачки ще се превърнат в модно послание, изписано със златни букви в анналите на уличната мода.

Възползвайте се от гладкото покритие от еко кожа, което не само изглежда като истинска фиеста за очите, но и допринася към устойчивото бъдеще на планетата. С малко късмет, те могат даже да заблудят някой случайно минаващ моден шпионин, че сте последният писък на парижките подиуми.

Не се колебайте да крачите смело с повишените, но удобно стабилни, тъмни токчета, които са подходящи за всеки терен - от небрежните калдъръми на стария град до блестящите павета на модерните търговски алеи. И нека не забравяме красноречивия акцент - кокетният колан със закопчалка, който носи дъх на авантюра и загадъчност, където и да се появите.

С обувките Дамски боти в топъл камелски отенък, вашата визия ще грабне всички погледи, а вашите стъпки ще говорят единствено за стил и увереност. Така че, защо просто да вървите, когато може да дефилирате из улиците с тези модни бижута? Заложете на комбинацията от комфорт и съвременна естетика, и позволете наострените модни усети да вземат връх в ежедневието ви!

Сайтът използва бисквитки. С продължаване на използването му Вие се съгласявате с използването им.

Съгласен съм